Giresunspor - Galatasaray / X9ghcazw Uoevm / Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Giresunspor - Galatasaray / X9ghcazw Uoevm / Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir.. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. Galatasaray, süper lig'in ilk haftasında 44 yıl sonra lige yükselen giresunspor'a konuk oldu. Sofascore canlı skor giresunspor ve galatasaray arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz.

Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. 45 hüsamettin tut (giresunspor), dk.

0kst6 S Uclm1m
0kst6 S Uclm1m from icdn.tgrthaber.com.tr
45 hüsamettin tut (giresunspor), dk. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor. Galatasaray, süper lig'in ilk haftasında 44 yıl sonra lige yükselen giresunspor'a konuk oldu. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. Defansın arkasına sarkan feghouli'nin şutu kaleci okan'dan döndü. Çotanak spor kompleksi'nde oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem erkan özdamar yönetecek. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. Sofascore canlı skor giresunspor ve galatasaray arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz.

Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun.

Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. İkinci penaltıda topun başına geçen galatasaray'ın yeni transferi cicaldau topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı. Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans. 16 ağustos 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Süper lig'de 44 yıl sonra yeniden yer alan giresunspor, ilk hafta maçında galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor. Galatasaray, süper lig'in ilk haftasında 44 yıl sonra lige yükselen giresunspor'a konuk oldu.

Süper lig'de 44 yıl sonra yeniden yer alan giresunspor, ilk hafta maçında galatasaray'ı konuk etti. 45 hüsamettin tut (giresunspor), dk. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. Çotanak spor kompleksi'nde oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem erkan özdamar yönetecek. Defansın arkasına sarkan feghouli'nin şutu kaleci okan'dan döndü.

Aeyvzy6i0a1lbm
Aeyvzy6i0a1lbm from middleeast.in-24.com
İkinci penaltıda topun başına geçen galatasaray'ın yeni transferi cicaldau topu ağlarla buluşturdu. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. 16 ağustos 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir. Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. Hafta mücadelesinde galatasaray, ligin yeni ekiplerinden giresunspor'un konuğu oldu.

Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Sofascore canlı skor giresunspor ve galatasaray arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Galatasaray, süper lig'in ilk haftasında 44 yıl sonra lige yükselen giresunspor'a konuk oldu. İkinci penaltıda topun başına geçen galatasaray'ın yeni transferi cicaldau topu ağlarla buluşturdu. Süper lig'de geçen sezon şampiyon beşiktaş ile aynı puanı toplayan galatasaray, averajla ikinci oldu. Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir. Giresunspor galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte giresunspor ve galatasaray muhtemel 11'leri! Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. 16 ağustos 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor.

Çotanak spor kompleksi'nde oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem erkan özdamar yönetecek. Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans.

Bqgnd6rxoy9a0m
Bqgnd6rxoy9a0m from img3.aksam.com.tr
Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. 45 hüsamettin tut (giresunspor), dk. Defansın arkasına sarkan feghouli'nin şutu kaleci okan'dan döndü. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. Süper lig'de 44 yıl sonra yeniden yer alan giresunspor, ilk hafta maçında galatasaray'ı konuk etti.

Süper lig'de 44 yıl sonra yeniden yer alan giresunspor, ilk hafta maçında galatasaray'ı konuk etti.

Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. Giresunspor ile galatasaray bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. İkinci penaltıda topun başına geçen galatasaray'ın yeni transferi cicaldau topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray'da yeni transfer cicaldau'nun da ilk 11'de olması bekleniyor. Galatasaray, süper lig'in ilk haftasında 44 yıl sonra lige yükselen giresunspor'a konuk oldu. 45 hüsamettin tut (giresunspor), dk. Giresunspor, bu sezon 2 maçlarında galatasaray ile oynadı. Sofascore canlı skor giresunspor ve galatasaray arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama